Skip links

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag uw machines weer in topconditie te krijgen.

  CV (indien sollicitatie)

  Droogijsstralen

  Kurt Techniek is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van machines met behulp van droogijstralen. Deze techniek is efficiënt en milieuvriendelijk en kan worden gebruikt om een breed scala aan oppervlakken schoon te maken, van metalen tot kunststof en van hout tot beton.

  Ons proces

  Droogijstralen werkt door fijne deeltjes droogijs (koolstofdioxide in vaste vorm) met hoge snelheid op het te reinigen oppervlak te spuiten. De impact van deze deeltjes zorgt ervoor dat vuil en olie worden losgemaakt en verwijderd. Het droogijs sublimeert vervolgens, wat betekent dat het direct van een vaste naar een gasvormige toestand gaat. Hierdoor ontstaat er geen secundair afval.

  Toepassingen

  Droogijstralen kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals:

  Voordelen van droogijstralen

  Ons cliënteel

  Kurt Techniek werkt voor een breed scala aan klanten, van kleine bedrijven tot grote industriële ondernemingen. We zijn actief in België en Nederland en kunnen snel en efficiënt reinigingsopdrachten uitvoeren.

  Trouwe opdrachtgevers

  Bij gebruik van deze website gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden.